×

SUPORT TEHNIC SISTEME DE SECURITATE

Puteti beneficia de suport tehnic oferit de catre specialistii nostri telefonic sau prin mail la tehnic@aslsecurity.ro . Multumim !

Tehnic: 0720 000 202

Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: - 9:00-15:00

Siguranta dvs. este prioritatea noastra !

Ca parte integranta a solutiilor de securitate oferite de catre ASL Security Solutions, sistemele de control acces permit atat restrictionarea si monitorizarea accesului, cat si directionarea traficului inspre, dinspre si in cadrul unei locatii.

Cresterea gradului de securitate prin limitarea accesului personalului neautorizat in anumite zone „sensibile”, inregistrarea persoanelor si a momentelor in care s-a realizat accesul, acestea au devenit cerinte fara de care evitarea problemelor cauzate de actiuni distructive ale persoanelor neautorizate este aprope imposibila.

In plus, prin implementarea unui sistem de pontaj si corelarea acestuia cu alti parametrii, se creeaza premizele unei analize corecte a performantei angajatilor si a eficientei acestora. Sistemele de pontaj determina o responsabilizare a angajatilor si permit automatizarea unor procese laborioase, costisitoare si consumatoare de timp - raportare sau inregistrare a traficului.

ASL Security Solutions acopera prin sistemele de acces, control acces si pontaj pe care le ofera o varietate de nevoi, fie ele simple sau complexe, de la grad scazut pana la foarte ridicat de securitate. In componenta solutiilor de control acces se pot regasi:

  • echipamente de control acces si pontaj (sisteme TAAC, autentificare biometrica, cititoare de proximitate si tastaturi, cartele/tag-uri)
  • sisteme de acces in cladiri (sisteme turnicheti, usi de acces, usi de urgenta, usi de inalta securitate)
  • incuietori electrice si electromagnetice (sisteme electric strike, sisteme electric drop-bolt, sisteme electromagnetice)
  • bariere de acces auto (solutii variate de bariere fizice atat pentru autovehicule, cat si pentru autocamioane, actionabile prin buton de comanda, cartela sau telecomanda radio)
  • porti de acces (sisteme porti batante, sisteme porti culisante, porti telescopice)
  • protocoale de urgenta si evacuare (sisteme incuietori electrice fail-safe, butoane de urgenta)

Echipa tehnicaASL Security

este alaturi de dumneavoastra prin serviciile oferite in toate etapele:

Pre-implementare

analiza - consultanta - proiectare sistem - autorizare proiect

Implementare

realizare trasee - montaj echipamente - instalare - configurare - integrare - asistenta tehnica si insturire

Post implementare

mententanta - intretinere - remedieri defecte - reparatii - reconfigurare - upgrade

folosim tehnologii
TOP