×

SUPORT TEHNIC SISTEME DE SECURITATE

Puteti beneficia de suport tehnic oferit de catre specialistii nostri telefonic sau prin mail la tehnic@aslsecurity.ro . Multumim !

Tehnic: 0720 000 202

Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: - 9:00-15:00

ASL Security Solutions furnizeaza serviciul de supraveghere video de la distanta, in mod unicat si personalizat pentru fiecare client.

Prin implementarea acestui tip sistem, se pot monitoriza de la distanta (prin internet) imaginile video, asigurand o reactie optima si in timp real, impreuna cu personalul aflat in locatia clientului, sau dupa caz, trimitand echipajele de interventie sa intervina urgent la locatie.

Astfel, clientul nu isi reduce doar costurile cu personalul de supraveghere, si beneficiaza de o dubla monitorizare a locatiei sale. Toate camerele de supraveghere functioneaza si ca senzori de miscare, ce alerteaza in timp real dispecerul, marind imaginea corespunzatoare pe un TV in dispecerat.

  • Sistemele de supraveghere video se configureaza in functie de structura locatiei, cu un minim de acoperire perimetrala si fara a avea unghiuri lasate neacoperite.
  • Oferim posibilitatea clientilor sa beneficieze de sisteme de supraveghere video in regim de cost lunar si nu ca investitie.
  • Asiguram sistemele si infrastructura necesara si/sau serviciile de monitorizare, contra unui cost lunar stabilit pentru fiecare camera video in parte.

Pentru a primi o oferta de pret personalizata, va rugam sa completati formularul cu cererea de oferta.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant pentru a va prezenta ofertele care se potrivesc necesitatilor dvs.

Alege ASL SECURITY SOLUTIONS

SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE | SISTEME DE SECURITATE

TOP