×

SUPORT TEHNIC SISTEME DE SECURITATE

Puteti beneficia de suport tehnic oferit de catre specialistii nostri telefonic sau prin mail la tehnic@aslsecurity.ro . Multumim !

Tehnic: 0720 000 202

Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: - 9:00-15:00

ISO 9001

Conducerea ASL SECURITY SOLUTIONS se angajeaza sa asigure indeplinirea obiectivelor in cele mai bune conditii, pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostri, a angajatilor si tuturor partilor interesate. In acest scop, atentia noastra este focalizata pe cerintele si asteptarile clientilor, precum si protejarea vietii si sanatatii oamenilor care lucreaza cu sau pentru noi.

Pentru a crea cadrul optim care sa permita realizarea acestor obiective, implementam si mentinem un sistem de management conform standardelor ISO 9001:2008. Acest sistem imbunatateste performantele societatii noastre si da incredere clientilor si tuturor partilor interesate in societatea noastra.

Urmarim si obtinerea altor avantaje, cum ar fi transparenta, optimizarea proceselor si promovarea profesionalismului in ASL SECURITY SOLUTIONS.

Conducerea se angajeaza sa asigure integral resursele financiare, umane si materiale pentru realizarea obiectivelor propuse si se obliga sa depuna eforturi in scopul imbunatatirii continue a sistemului de management al societatii.

Alege ASL SECURITY SOLUTIONS

SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE | SISTEME DE SECURITATE

TOP