×

SUPORT TEHNIC SISTEME DE SECURITATE

Puteti beneficia de suport tehnic oferit de catre specialistii nostri telefonic sau prin mail la tehnic@aslsecurity.ro . Multumim !

Tehnic: 0720 000 202

Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: - 9:00-15:00

Siguranta dvs. este prioritatea noastra !

Daca ati ajuns la punctul in care aveti de gand sa va montati un sistem de camere supraveghere pentru acasa trebuie sa fiti constient de faptul ca nu orice model vi se potriveste. Inainte de a investi intr-un sistem complet de camere de supraveghere trebuie sa studiati putin locatia dumneavoastra. Pentru a face cea mai buna selectie, incercati sa raspundeti mai intai la urmatoarele intrebari si astfel veti afla care este cea mai buna solutie:

Aveti copii?

In cazul in care raspunsul este da, atunci este clar ca vreti sa ii supravegheati oriunde v-ati afla si in aces caz este nevoie sa montati camere de supraveghere atat in interiorul locuintei cat si in exteriorul acesteia pentru a fi sigur ca cei mici sunt teferi la orice ora.

Aveti angajata o bona?

Daca raspunsul este da, evident ca va doriti sa tineti sub supraveghere video activitatea desfasurata de aceasta. Astfel camerele de supraveghere montate in interior va pot reda linistea de care aveti nevoie cat timp sunteti plecat de acasa.

Aveti propria afacere sau biroul este chiar acasa? Daca si de data aceasta raspunsul este da, atunci cu siguranta camerele de supraveghere video reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face. Astfel puteti vedea cu ajutorul lor ce se petrece in birou cat timp lipsiti.

Locatia camerelor

Cel mai indicat loc in care puteti instala o camera de supraveghere este chiar la intrarea principala in locuinta. In acest fel se poate monitoriza destul de usor fiecare persoana care intra pe proprietate. Nu uitati de curtea casei pentru ca acolo isi petrec copiii dumneavoastra cel mai mult timp.

Tipul camerelor de supraveghere

Cand securizati zonele exterioare folositi camere cat mai vizibile pentru ca au si rol de descurajare a potentialilor infractori. Pe de alta parte au carcasa metalica foarte bine capsulata pentru a face fata cu success conditiilor meteo neprietenoase cum ar fi vant, ploaie, zapada, etc. Este important ca la aceste modele sa aveti leduri IR pentru a avea imagini si pe timp de noapte, astfel zona este securizata 24 de ore din 24. Un alt factor de luat in calcul este lentila care poate sa fie fixa pentru un unghi cat mai mare sau reglabila manual pentru a seta distanta, unghiul si calitatea imaginilor suprinse.

Pentru spatiile interioare este recomandat sa utilizati modele de camere de tip dome deoarece se pot monta foarte usor pe perete sau pe tavan. Mai mult ca sigur ati vazut aceste modele in cazinouri unde sunt folosite pentru a urmari aparatele de joc. Exista si variante de camere dome ce pot fi montate in spatii exterioare numai ca in acest caz trebuie sa folositi o carcasa speciala de protectie.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati:  0314 258 227

Suportul tehnic este gratuit atat la achizitie cat si la instalare !

TOP